Referanser

Dette sier kundene

Vi er stolte over å ha jobbet for store norske kunder gjennom mange år. På kundelista har vi både multinasjonale bedrifter og viktige offentlige virksomheter. Her er et utvalg av kunder som kjenner oss godt, bak logoene kan du se hva de har å si om Inforte.

PEAB
Inforte hjelper oss med IT-systemer for våre prosesser rundt kalkulering, salg og leveranse. Etter nært samarbeid over flere år kjenner de bedriften vår godt, og er flinke til å finne gode løsninger på oppgaver og utfordringer sammen med våre ansatte og andre leverandører.
Beate Bech,
Administrasjonsleder
Peab Asfalt (tidligere YIT Norge)
Jotun
I mer enn ti år har Inforte hjulpet oss med samhandlingsløsninger og IT-systemer for ulike forretningsprosesser. Inforte er opptatt av å forstå vår bedrift og våre behov, og har vært en viktig del av vårt team for å levere kvalitet i våre IT løsninger.
Kjersti Lutnes
Group IT Infrastructure & Operations Manager,
Jotun
Telia
Inforte er en viktig leverandør til utviklingen av våre mobilapplikasjoner for B2C-markedet. De stiller med solid kompetanse og positive holdninger, og bidrar med god verdi inn i utviklingsteamet.
Tom Erik Sundal-Ask
Head of Digital Channels Norway
Telia
dsb
Vi er godt fornøyd med Inforte som leverandør, og arbeidet de har gjort med utvikling av et nasjonalt web-basert system for varsling og innrapportering om farlige produkter. De er grundige og løsningsorienterte i sitt arbeide.
Johnny Svardal,
Fagansvarlig digitalisering
Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)
BMI Icopal
Inforte har alltid levert det vi har etterspurt og vært en god rådgiver som har hjulpet oss til å ta bedre valg. De leverer alltid som avtalt og er lette å samarbeide med.
Markus Svenberg
Markedsdirektør
BMI Norge (Icopal & Zanda)

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.