Bli kjent med oss

Inforte leverer tjenester innen IT og programvare til bedrifter og offentlig sektor. Vi hjelper kundene med IT-løsninger og applikasjoner som forbedrer prosesser og utnytter potensialet i organisasjonen deres.

Med vår plassering i Sandefjord, er vi selvfølgelig glad for å kunne jobbe for både små og store lokale kunder i Vestfold og Telemark. I tillegg har vi oppdrag langs hele kysten fra Kristiansand til Oslo.

Som en liten leverandør ligger noe av styrken vår i personlig kundeoppfølging over tid. Med opparbeidet kunnskap om kundenes organisasjon og behov, kan vi tilby trygghet og forutsigbarhet i leveransene. Selv om oppdragsmengden er ulik og varierende, pågår likevel de fleste kundeforhold over flere år.

Ansatte hos Inforte har en overlappende og utfyllende miks av kompetanse. Dette gjør at vi kan påta oss mange ulike typer oppdrag. Alle ansatte har bakgrunn i programvare for informasjonsdeling og samhandling, i tillegg til spesialfelter innen applikasjonsutvikling, systemer for prosesstøtte og forvaltning av skytjenester. Mange oppdrag er basert på plattformer fra Microsoft og IBM, mens andre gjøres med uavhengige rammeverk og tjenester.

Våre tjenester

Slik gir vi deg verdi

Innholdet i oppdragene våre er variert. Oppgavene foregår på mange områder innen utvikling, drift og forvaltning av ulike applikasjoner og IT-systemer. Hvordan verdien av tjenestene våre måles vil derfor også variere.

Våre ansatte

Inforte ble etablert av dagens ansatte i 2007. Allerede den gang hadde samtlige mer enn 10 års arbeidserfaring fra bransjen. Nedenfor kan du lese litt mer om hver enkelt. Ønsker du å bli bedre kjent med oss, tar vi gjerne en prat på telefon eller over en kaffe.

Arnstein Kjellevold

Gjennom oppdrag for internasjonale industribedrifter over mange år har Arnstein opparbeidet kompetanse på utforming av IT-systemer for forretningsprosesser på tvers av lokasjoner og landegrenser. Han kan bidra på alle steg i leveransen, fra behovsanalyse til implementasjon, og fungerer ofte som rådgiver og arkitekt i prosjektene. Med sin grundighet og sans for presisjon passer han også godt for oppdrag med datautveksling og systemintegrasjon.

Jørgen Faye-Lund

Jørgen har lang erfaring med forvaltning av IT-systemer for både små foretak og store multinasjonale bedrifter. Han har en løsningsorientert tilnærming til tekniske og praktiske oppgaver, noe som bidrar positivt til arbeidet med koordinering av utviklere, prosedyrer, systemeiere og driftsavdeling. Med sin programmeringsbakgrunn forstår han applikasjonene fra både utvikler- og driftssiden, og sørger for at systemene får stabile levevilkår.

Ove Størholt

Med stor nysgjerrighet på teknologi har Ove skaffet seg en solid IT-kompetanse gjennom årene. Han er en dedikert programmerer, med Android som spesialområde, men har også mye å bidra med innen datalagring, integrasjon, mikrotjenester og containerteknologi, for å nevne noe. Han har et bevisst forhold til åpen kildekode, og trives godt i utviklingsprosjekter som bruker moderne arkitektur, metodikk og rammeverk.

Jan Christensen

Jan er en «full time, full stack»-utvikler som har jobbet med programmering siden godt inn i forrige årtusen. Han har bred erfaring med mange programmeringsspråk, rammeverk og teknologier, med fokus det siste tiåret på Typescript/Javascript-stacken, Mongob/Mysql/Elasticsearch, Angular og React. Jan er vant til å ha fullt ansvar for utvikling, drift og vedlikehold av skybaserte webløsninger, men trives også godt i større prosjekter og utviklingsteam.

Rune Hegge

Rune jobber både med konsulentoppdrag og applikasjonsutvikling, og trives godt med oppgaver der disse områdene overlapper. Han er opptatt av å forstå hvordan forretningsprosesser og arbeidsoppgaver kan forbedres med smart bruk av IT, og å utvikle applikasjoner som frigjør dette potensialet. Ved siden av store og små kundeprosjekter, har han en hånd på rattet som daglig leder for Inforte.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.