Jobb hos oss

Inforte skal vokse, og trenger flere dyktige medarbeidere. Se våre utlyste stillinger nedenfor. Skulle du ikke finne noen aktuelle stillingsannonser for øyeblikket, må du likevel gjerne ta kontakt. Vi er alltid interessert i å høre fra spennende personer som kan bidra til vår videre utvikling.

Vi ser etter mennesker som er selvgående, trives med å jobbe for flere oppdragsgivere og kan organisere egen tid. Relevant kompetanse og erfaring er viktig, men engasjement og ønske om å gjøre en god jobb for kundene er like viktig. Vi ønsker medarbeidere som syns det er spennende å bidra til vekst og utvikling av Inforte, og som har et langsiktig perspektiv på å jobbe hos oss.

Vi kan tilby:

 • Et personlig og uformelt arbeidsmiljø
 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
 • Tilretteleggeing for egen utvikling
 • Medvirkning til firmaets vekst og utvikling

Er du vår neste medarbeider? Send oss en melding i kontaktskjemaet nedenfor.

Webutvikler

Inforte søker en allsidig og «teknologisulten» webutvikler for å styrke leveransene innen applikasjonsutvikling. Du vil jobbe i interne prosjekter med kollegaer fra Inforte og i eksterne kundeoppdrag med andre utviklere. Arbeidshverdagen er fleksibel med mulighet for å variere mellom fysisk oppmøte og hjemmekontor. Stillingen krever at du evner å jobbe både selvstendig og i team med andre. Gode kommunikasjonsferdigheter, både på […]

Les mer

Apputvikler

Inforte bygger et dedikert team for utvikling av applikasjoner til mobil og web. Vi ser etter en dyktig og erfaren apputvikler med et godt øye for smarte løsninger. Du vil jobbe i interne prosjekter med kollegaer fra Inforte og i eksterne kundeoppdrag med andre utviklere. Arbeidshverdagen er fleksibel med mulighet for å variere mellom fysisk oppmøte […]

Les mer

  Åpen søknad

  Send oss gjerne en åpen søknad, vi vurderer alle som tar kontakt. Kanskje vi har behov for nettopp deg nå, eller en gang i framtida.

  Last opp søknad, CV og eventuelle vedlegg:

  Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

  Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.

  Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.